Fastfix ICT Support – Clouddiensten

Fastfix ICT Support biedt een breed scala aan clouddiensten voor mkb-bedrijven en particulieren. Alle ICT-toepassingen zijn 24/7 vanaf elke locatie met een internetverbinding te bereiken. Zo kunt u gebruik maken van een gedegen ICT-omgeving terwijl de hard- en software niet fysiek op uw locatie aanwezig zijn.

Waarom werken in de cloud?

Fasfix ICT Support - cloudloplossingen Breda Kiest u voor een van onze cloudoplossingen? Dan betekent dit dat u uw gegevens, hardware, software en applicaties onderbrengt in het beveiligde datacenter van Fastfix ICT Support. Een ander voordeel is dat u altijd de beschikking heeft over een ICT-infrastructuur die up-to-date is tegen een gunstig tarief.

Clouddiensten

Wij zetten een aantal van onze clouddiensten graag voor u op een rijtje:

VoIP;
Online back-ups;
Online werkplekken;
Cloudopslag;
Office 365.

Cloudoplossingen

Mensen vinden het steeds belangrijker om op elk gewenst moment te kunnen werken of informatie te versturen. Met onze cloudoplossingen kunt u 24/7 vanaf elke locatie bij uw bestanden. Het enige wat u daarvoor nodig heeft is een internetverbinding.

Office 365

Met software in de cloud, zoals Office 365, kan er nog meer worden ingespeeld op de toenemende  mobiliteitsbehoefte. U kunt met meerdere personen werken aan een document vanaf verschillende locaties en apparaten. Klinkt eenvoudig toch? En dat is het ook!

Optimalisatie

Met een cloudoplossing bespaart u veel tijd en kosten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de aanschaf van hardware en software, als ook het onderhouden daarvan. U kunt zich daardoor bezighouden met datgene waar u goed in bent en bijvoorbeeld meer tijd besteden aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Contact

Meer weten over cloudoplossingen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf of privésituatie. Neem vrijblijvend contact op (076 – 549 50 66 of info@fastfix.nl) voor een advies op maat.