Fastfix ICT Support – Office 365

Office 365 is een clouddienst waarvoor u per gebruiker per maand betaalt. Wij weten exact hoe Office 365 werkt en vragen voor de implementatie een klein bedrag per gebruiker per maand. U hoeft niet meer te investeren in losse licenties en onderhoudscontracten. Wel zo gemakkelijk toch?

Office 365 Breda

Fastfix ICT Support - ICT-bedrijf BredaOffice 365 is een hele flexibele oplossing. Gaat er een medewerker weg, dan kunnen wij deze direct uit het systeem verwijderen. U betaalt alleen voor datgene wat u gebruikt en heeft altijd de beschikking over een oplossing op maat.

Laatste versies

Een ander bijkomend voordeel is, is dat u altijd over de laatste versies van Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Publisher en OneNote beschikt. Updates worden automatisch doorgevoerd. Ook daar heeft u bij ons geen omkijken meer naar.

Office 365 Breda

Office 365 is een clouddienst. Dit betekent dat u vanaf elke plaats en vanaf elk apparaat 24/7 kunt inloggen om aan het werk te gaan. U kunt altijd bij uw bestanden en hoeft zich geen zorgen meer te maken over back-ups. Ideaal voor organisaties waarvan de medewerkers ook regelmatig thuiswerken.

Samenwerken

Een ander groot voordeel van Office 365 is dat u vanuit diverse locaties en vanaf verschillende apparaten samen kunt werken aan één document. Verschillende versies van één document zijn daardoor voorgoed verleden tijd. U bespaart veel tijd en kosten én het werkt een stuk plezieriger voor u en uw collega’s.

Contact Office 365 Breda

Met deze software bieden wij u een flexibele en veilige oplossing. Al vele bedrijven en particulieren gingen u voor. Meer weten? Neem dan contact (076 – 549 50 66 of info@fastfix.nl) met ons op. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden!