Fastfix ICT Support – Online back-up

Bij Fastfix ICT Support bent u altijd verzekerd van een kopie van uw bestanden en werkomgeving. Bij ons zijn uw gegevens altijd paraat!

Dataverlies

Fastfix ICT Support - online backups BredaDataverlies kan op vele manieren worden veroorzaakt. Denk bijvoorbeeld aan virussen, fouten in de hard- of software of onheil van buitenaf, zoals een brand of waterschade. De gevolgen van dataverlies kunnen enorm zijn, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Online back-up Breda

Traditionele back-ups kosten veel tijd én discipline. De kans is echter groot dat u dit een keer vergeet. Bij een online back-up geeft u zelf de frequentie en tijd aan wanneer u wilt back-uppen. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens worden gecodeerd, zodat derden geen toegang hebben tot uw informatie.

Online back-up

Een back-up moet betrouwbaar en bruikbaar zijn. In geval van nood heeft u een volledige kopie van uw gegevens nodig. Met een online back-up bent u altijd verzekerd van een kopie van uw data en werkomgeving. Ook eerdere versies van documenten worden bewaard. Uw back-up kan via het internet snel teruggezet worden. Mocht er zich iets voor doen, dan beschikt u binnen een mum van tijd weer over uw gegevens en kunt u uw werkzaamheden snel hervatten.

Online back-up voor particulieren

Voor bedrijven leveren wij back-up systemen op maat. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor betaalbare back-up oplossingen. Dat kan automatisch of via een eenvoudige back-up die met één druk op de knop plaatsvindt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat waardevolle documenten of familiefoto’s verloren gaan. Wij hebben altijd een kopie voor u achter de hand.

Contact online back-up Breda

Wilt u meer weten over back-up oplossingen voor uw bedrijf of privésituatie? Neem dan contact (076 – 549 50 66 of info@fastfix.nl) met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.