Computer reparatie

Omdat u zeker wilt zijn van een snelle service kiest u natuurlijk voor de diensten van fastfix.nl. Via onze inkoop kanalen hebben wij vrijwel elk computer onderdeel snel in huis. Reparaties kunnen in sommige gevallen worden ingepland en worden direct uitgevoerd als u het apparaat brengt (bijv. uitbreiding van het werkgeheugen of vervangen van de videokaart). Dit is vooral afhankelijk van het type reparatie. U krijgt van ons een lekker kopje koffie terwijl wij uw computer fixen.

Service op maat

U mag uiteraard altijd bij ons binnenlopen om zonder afspraak uw computer aan te bieden. Houd zonder ingeplande afspraak rekening met een wachttijd van gemiddeld 1-3 werkdagen. Wij onderzoeken uw apparaat grondig voordat wij met een prijsopgave komen. Als u hiermee akkoord gaat dan wordt de reparatie pas uitgevoerd.

Heeft u haast? Dan kunt u de computer tegen spoedtarief aanmelden. U voorkomt hiermee de wachtrij. Wij gaan direct voor u aan de slag!

Wilt u toch meer informatie alvorens u de computer bij ons aanbied? U kunt altijd contact opnemen via 076-5495066 of stuur een e-mail naar info@fastfix.nl

desktop-computer-pc