Fastfix ICT Support – Computerreparatie

Computerreparatie. Het repareren van computers, laptops, printers, servers, randapparatuur en/of software behoort al jaren tot onze kernactiviteiten.
Bij Fastfix ICT Support kunt u voor reparatie van alle merken terecht. Ook voor de reparatie van een Apple computer of MacBook staan wij voor u klaar.

Computerreparatie

Fastfix ICT Support - computerreparatie BredaFranek: ‘Sinds de oprichting hebben wij al vele computers, laptops, servers en meer naar volle tevredenheid van onze klanten mogen repareren. Door onze jarenlange ervaring en snelle service komen onze klanten altijd weer bij ons terug. Het is mooi dat we ook op dit vlak met onze klanten een goede en langdurige relatie hebben opgebouwd. Daar zijn we zeker trots op.’

Apple reparatie

Of het nu gaat om een defecte accu, harde schijf, scherm of meer. Ook voor de reparatie van uw MacBook en iMac kunt u bij ons terecht. De reparatie van een Apple computer of is een specialistisch werk dat vraagt om veel kennis en ervaring. Fastfix ICT Support zorgt er op een snelle en vakkundige wijze voor dat u snel weer aan de slag kunt met uw Apple computer.

Service contracten

Een trage laptop of computer, een kapotte printer, een computer die vastloopt, het herstellen van data van de harde schijf. Dit zijn veelgehoorde problemen met een laptop of computer. Naast de reparatie helpen wij u ook graag om deze problemen te voorkomen. Zo is het altijd goed om uw laptop of PC op jaarbasis minimaal één keer op te schonen. Daarom kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons terecht voor een serviceabonnement.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer weten over computerreparatie of het repareren van uw server, printer, wifi en meer? Neem dan vrijblijvend contact (076 – 549 50 66 of info@fastfix.nl) met ons op voor een maatwerkadvies. Wij informeren u graag over een passende oplossing!
Bezoek ook eens onze Facebook pagina.