Fastfix ICT Support – Data recovery

Dataverlies kan door verschillende oorzaken, zoals bijvoorbeeld het crashen van een harde schijf, ontstaan. Wat de oorzaak ook is, het verlies van gegevens zorgt vaak voor grote problemen. Fastfix ICT Support beschikt over een ruime expertise en ervaring om uw data weer zo goed mogelijk te herstellen.

Data recovery

Fastfix ICT Support - data recovery BredaData recovery is het herstellen van beschadigde of verdwenen data. Door bijvoorbeeld een crash, virus, fout in de hardware, brand of bliksem kan data waren uren werk in zit, beschadigd of verdwenen zijn. Zowel voor particulieren als bedrijven kan dit grote (financiële) gevolgen hebben.

Data verlies

U kunt te maken hebben met een beschadigd bestand, bijvoorbeeld omdat deze niet correct is opgeslagen. Een ander voorbeeld is het niet opstarten van uw computer of laptop waardoor u niet bij uw bestanden kunt komen. Probeer niet zelf uw gegevens weer terug te halen. Data recovery is en blijft precisiewerk dat u beter aan een specialist kunt overlaten.
Fastfix ICT Support zal in de meeste gevallen uw data kunnen herstellen. Vele particulieren en bedrijven uit Prinsenbeek, Breda en omgeving weten ook de weg naar ons te vinden als het gaat om data recovery.

Voor alles een oplossing

Als u niet meer bij uw gegevens kunt, dan begrijpen wij dat dit probleem met grote spoed opgelost moet worden. Een van de voordelen van een samenwerking met Fastfix is dat wij door de compacte opzet van onze organisatie snel kunnen schakelen. Heeft u ons nodig? Dan staan wij voor u klaar!

Contact

Heeft u te maken met een dataverlies of wilt u meer weten over data recovery? Aarzel dan niet en neem contact (076 – 549 50 66 of info@fastfix.nl) met ons op. Wij helpen u graag!