Fastfix ICT Support – Hardware

Als het gaat om computers, laptops, printers, netwerkdevices en andere hardware dan zijn er tegenwoordig heel veel mogelijkheden. Wilt u weten welke apparatuur het beste bij u of uw organisatie past? Fastfix ICT Support voorziet u graag van een gedegen maatwerkadvies!

Advies bij aanschaffen

Fastfix ICT Support - PC kopen BredaMet onze kennis van de markt en vele beschikbare oplossingen helpen wij u bij de aanschaf van hardware die aansluit op uw wensen. De omgeving, wensen en materialen worden op elkaar afgestemd, zodat we altijd de perfecte (werk)situatie voor u creëren bij uw thuis of binnen uw bedrijf.

Hardware

Op het gebied van hardware bieden wij u een breed productenpallet. Denk daarbij aan:

– PC’s / werkstations;
– Laptops;
– Beeldschermen;
– Notebooks;
– Servers;
– Harde schijven;
– Toetsenborden en muizen;
– Printers;
– Routers;
– VoIP toestellen en accessoires;
– Etc.

Installatie

Franek: ‘Sinds de oprichting in 2000 houden wij ons al bezig met het leveren en installeren van hardware. Daardoor hebben we veel ervaring en expertise op dit gebied. Of het nu gaat om het adviseren bij het aanschaffen van een laptop of het opzetten en onderhouden van servers en netwerkomgevingen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.’

Hardware expert

‘Een ander voordeel van een samenwerking met Fastfix Support is dat wij volledig onafhankelijk zijn. Samen brengen wij uw wensen in kaart. Wij adviseren u welke hardware het meest geschikt is voor uw situatie. Wij maken een voorselectie en verzorgen de offertes, zodat u een goede keuze kunt maken. Vervolgens verzorgen wij het gehele traject, van bestelling tot installatie, zodat u nergens omkijken naar heeft. Wel zo handig toch?’

Contact

Bent u op zoek naar nieuwe of gebruikte apparatuur? Neem dan gerust contact (076 – 549 50 66 of info@fastfix.nl) met ons op voor een vrijblijvend advies.