Fastfix ICT Support – Advies

  • Hoe kunnen we als bedrijf een efficiencyslag maken?
    Zijn mijn gegevens wel voldoende beveiligd?
    Hoe maak ik een goede back-up van de data op mijn privécomputer?
    Is het nodig om te investeren in een nieuwe server?
    Fastfix ICT Support geeft particulieren en mkb-bedrijven advies voor deze vragen en meer!

ICT advies voor bedrijven

ICT-consultant Breda - Fastfix ICT Support Fastfix ICT Support adviseert, ontwerpt en implementeert ICT-infrastructuren voor mkb-bedrijven en particulieren.
Ook het beheer en onderhoud van uw bedrijf nemen wij voor onze rekening.
Fastfix ICT Support zorgt ervoor dat uw ICT omgeving op een betaalbare en betrouwbare wijze blijft functioneren.
Wij luisteren naar uw wensen en verdiepen ons in uw doelstellingen en thuissituatie of organisatie.

ICT scan

Als eerste stap brengen wij uw situatie in kaart via een uitgebreide ICT scan. Waar loopt uw bedrijf tegenaan? Welke ICT en telefoniediensten neemt u tegen welke kosten af? Wat zijn uw toekomstplannen en doelstellingen? En welke impact hebben deze op de huidige ICT omgeving? Samen brengen we alles in kaart en bekijken we wat er goed gaat en nog beter kan.

ICT automatisering

Zo adviseren wij u over welke hard- en software het meest geschikt is. Werkt u al samen met een ICT consultant en wilt u graag een second opinion? Ook dan staan wij voor u klaar! Als onafhankelijke partij hebben wij maar één belang en dat is uw belang. Ons advies kunnen wij ook voor u uitvoeren. Daardoor weet u altijd dat u de beste keuze maakt!

ICT advies voor particulieren

Naast complexe ICT vraagstukken voor bedrijven helpen wij ook graag particulieren. Als particulier verwacht u ook dat uw data altijd beschikbaar én veilig is. U kunt bij ons terecht voor onderhoud van uw laptop, PC, tablet en randapparatuur. Vanzelfsprekend zorgen wij u ervoor dat uw data beveiligd is, helpen wij u bij het maken van goede back-ups én zorgen wij ervoor dat uw mail en data op apparaten gesynchroniseerd wordt.

ICT ondersteuning

Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij zekerheid in de vorm van ondersteuning en onderhoud.
Meer weten? Of wilt u een keer vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact (076 – 549 50 66 of info@fastfix.nl) met ons op zodat we zo snel mogelijk iets kunnen inplannen.
Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.