Fastfix ICT Support – Ondersteuning

ICT ondersteuning is een heel belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Niet voor niets komt support terug in onze bedrijfsnaam. Fastfix ICT Support biedt zowel bedrijven als particulieren op een professionele en deskundige wijze ICT support, op afstand of op locatie. Lees hier meer over de mogelijkheden en pakketten!

ICT support

Ondersteuning is voor ons erg belangrijk. Daarom wordt onze helpdesk wordt bemand door ervaren ICT-specialisten die uw taal spreken en u begrijpen. Daarnaast werken wij ook op basis van proactief beheer. Dit betekent dat wij op afstand al kunnen zien dat er mogelijk een probleem gaat ontstaan. ICT problemen zijn daardoor al opgelost voordat ze zich binnen uw organisatie openbaren. Wel zo handig toch? Een supportpakket op maat heeft u al vanaf 29 euro ex. btw per maand. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Ondersteuning bij u thuis

Naast onze zakelijke ICT diensten helpen wij ook vele particulieren met het volledige thuisnetwerk. Zo ook op het gebied van reparaties en support. U bent altijd van harte welkom op onze locatie in Prinsenbeek waar u vlak voor de deur gratis kunt parkeren. Wilt u dat wij op uw locatie langskomen, dan kan dat uiteraard ook. Wij helpen u graag!

ICT support voor bedrijven

Fastfix ICT Support Breda Voor vele bedrijven uit Breda en omgeving verzorgen wij al jaren het ICT-advies en -beheer en onderhoud.
Support is daar een heel belangrijk onderdeel van. Zijn er vragen? Dan moeten deze zo snel mogelijk worden beantwoord, zodat u en uw medewerkers ongestoord verder kunnen gaan met de werkzaamheden. Stilstand kost veel geld.
Als ondernemers begrijpen wij dit als geen ander. Kiest u voor Fastfix ICT Support, dan kiest u voor flexibiliteit en de continuïteit van uw organisatie.
Wij streven ernaar om altijd tot een oplossing te komen.

Support contracten

Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij de zekerheid van een support contract.
Meer weten? Neem dan gerust contact (076 – 549 50 66 of info@fastfix.nl) met ons op voor een vrijblijvend advies.
Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina