iMac reparatie Gilze

Fastfix ICT Support specialiseert zich in een snelle en betrouwbare reparatie of upgrade van uw iMac.

Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk weer aan het werk en wij begrijpen dat. Via onze inkoop kanalen hebben wij vrijwel elk iMac onderdeel snel in huis.
Reparaties kunnen in sommige gevallen worden ingepland en worden direct uitgevoerd als u het apparaat brengt (bijv. uitbreiding van het werkgeheugen). Dit is vooral afhankelijk van het type reparatie. U krijgt van ons een lekker kopje koffie terwijl wij uw apparaat fixen.

U mag uiteraard altijd bij ons binnenlopen om zonder afspraak uw iMac aan te bieden. Houd zonder ingeplande afspraak rekening met een wachttijd van gemiddeld 1-3 werkdagen. Wij onderzoeken uw apparaat grondig voordat wij met een prijsopgave komen. Als u hiermee akkoord gaat dan wordt de reparatie pas uitgevoerd.

Heeft u haast? Dan kunt u de iMac tegen spoedtarief aanmelden. U voorkomt hiermee de wachtrij. Wij gaan direct voor u aan de slag!

iMac reparaties aanmelden kan simpel via: Mail – Whatsapp – Telefoon
Geef ons de volgende gegevens door:

  • Contact gegevens
  • Type/ model product
  • Serienummer
  • Omschrijving van de klacht

Wij nemen dan contact met u op om een afspraak in te plannen. Moet een iMac onderdeel besteld worden, dan bellen wij zodra dit binnen is of voeren de reparatie gelijk uit. Staat de reparatie weer klaar, krijgt u van ons een sms binnen om deze af te melden.

Wilt u toch meer informatie alvorens u de iMac bij ons aanbied? U kunt altijd contact opnemen via 076-5495066 of stuur een e-mail naar info@fastfix.nl

Haal- & brengservice of zelf uw apparaat opsturen

Bent u minder mobiel? Student zonder vervoer? Of komt ophalen in de avond voor u beter uit vanwege uw werk? Of simpelweg geen verpakkingsmateriaal?
Dan is Fastfix ICT Support er om u te helpen! Wij bieden u een gratis haal- & brengservice aan. Plan uw reparatie in op 123gefixt.nl. Natuurlijk kunt u uw iMac ook zelf opsturen.

Service op locatie

Fastfix ICT Support bied service op locatie aan voor bedrijven en particulieren.
Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met onze planning (076-5495066).
Heeft u een bedrijf en wilt u graag inventarisatie op locatie? Wij komen graag langs om uw complete ICT omgeving in kaart te brengen. Vervolgens krijgt u van ons een passend advies en een scherpe offerte.

imac