Is uw bedrijf al privacy-proof?

Veiligheid rondom persoons- en bedrijfsgegevens wordt steeds belangrijker. In 2018 gaat in Europa een nieuwe Europese privacywet van kracht om de privacy van personen nog beter te beschermen. Dit brengt ook een verandering teweeg in uw organisatie. Is uw bedrijf al privacy-proof?

Nieuwe Europese privacywetgeving

Fastfix ICT Support - ICT privacywetgeving Breda De impact van deze nieuwe wetgeving is groot. Dat geldt ook voor kleine bedrijven. Zodra er stromen van persoonlijke gegevens worden verwerkt en u aan administratieve verwerking moet gaan doen, bent u wettelijk verplicht om vast te leggen waarom en waar u deze gegevens verwerkt en opslaat. Werkt u samen met andere partijen op dit gebied? Dan bent u verplicht om een bewerkersovereenkomst te sluiten met de bedrijven die deze bewerkingen voor u uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan uw salarisadministrateur, accountant, leasebedrijf, etc.

Datavernietiging

Datavernietiging wordt een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsbeleid. Wij zijn een gecertificeerde datavernietiger. Laat u uw harde schijf door Fastfix ICT Support vernietigen, dan weet u zeker dat uw harde schijf volgens de officiële regels vernietigd wordt.

Privacywetgeving

Sebastian: ‘Mei lijkt ver weg. De tijd gaat echter snel. Wij vinden het belangrijk om onze klanten en relaties ook op dit gebied te informeren. Zorg ervoor dat uw organisatie op de juiste wijze en op tijd hierop is ingericht. Zo voorkomt u hoge boetes. Fastfix ICT Support staat voor u klaar om u in dit proces te begeleiden. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een privacycheck en het toetsen van uw gegevensverwerking.

Contact privacywetgeving

Meer weten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op (076 – 549 50 66 of info@fastfix.nl) voor een advies op maat.