accu-vervangen

Accu vervangen

Geeft uw MacBook of Windows laptop aan dat u de accu moet vervangen?
Of misschien gaat uw laptop al helemaal niet meer aan.
Wij kunnen voor u de juiste accu opzoeken, en deze voor u inbouwen.

Het vervangen van een accu is vrijwel altijd mogelijk, of het nu een laptop is van Apple of een laptop met Windows.
Accu’s zijn vaak razendsnel besteld, en we kunnen een afspraak inplannen wanneer u het apparaat langs brengt voor vervangen. Wij vragen wel van u eerst het type / model en serienummer van uw laptop of MacBook door te geven.
Zo kunnen wij u informeren of wij de accu direct kunnen vervangen bij binnenkomst, of dat uw apparaat misschien even moet blijven omdat het langer duurt.

U mag uiteraard altijd bij ons binnenlopen om zonder afspraak uw apparaat aan te bieden. Houd zonder ingeplande afspraak rekening met een wachttijd van gemiddeld 1-3 werkdagen. Wij onderzoeken uw apparaat grondig voordat wij met een prijsopgave komen. Als u hiermee akkoord gaat dan wordt de reparatie pas uitgevoerd.

Heeft u haast? Dan kunt u de reparatie tegen spoedtarief aanmelden. U voorkomt hiermee de wachtrij. Wij gaan direct voor u aan de slag!

Wilt u weten of wij uw apparaat ook ondersteunen?
Neem dan contact op via  Mail – Whatsapp – Telefoon of gebruik ons contact formulier.

Bent u minder mobiel? Student zonder vervoer? Of komt ophalen in de avond voor u beter uit vanwege uw werk? Of simpelweg geen verpakkingsmateriaal?
Dan is Fastfix ICT Support er om u te helpen! Wij bieden u een gratis haal- & brengservice aan. Plan uw reparatie in op 123gefixt.nl. Natuurlijk kunt u uw apparaat ook zelf opsturen.