data-recovery

Data recovery

Dataverlies kan door verschillende oorzaken, zoals bijvoorbeeld het crashen van een harde schijf, ontstaan. Wat de oorzaak ook is, het verlies van gegevens zorgt vaak voor grote problemen. Fastfix ICT Support beschikt over een ruime expertise en ervaring om uw data weer zo goed mogelijk te herstellen.

Data recovery is het herstellen van beschadigde of verdwenen data. Door bijvoorbeeld een crash, virus, fout in de hardware, brand of bliksem kan data waren uren werk in zit, beschadigd of verdwenen zijn. Zowel voor particulieren als bedrijven kan dit grote (financiële) gevolgen hebben.

Fastfix ICT Support bied voor alle soorten dataverlies een oplossing.

U mag uiteraard altijd bij ons binnenlopen om zonder afspraak uw apparaat aan te bieden. Houd zonder ingeplande afspraak rekening met een wachttijd van gemiddeld 1-3 werkdagen. Wij onderzoeken uw apparaat grondig voordat wij met een prijsopgave komen. Als u hiermee akkoord gaat dan wordt de reparatie pas uitgevoerd.

Heeft u haast? Dan kunt u de reparatie tegen spoedtarief aanmelden. U voorkomt hiermee de wachtrij. Wij gaan direct voor u aan de slag!

Wilt u weten of wij uw apparaat ook ondersteunen?
Neem dan contact op via  Mail – Whatsapp – Telefoon of gebruik ons contact formulier.

Bent u minder mobiel? Student zonder vervoer? Of komt ophalen in de avond voor u beter uit vanwege uw werk? Of simpelweg geen verpakkingsmateriaal?
Dan is Fastfix ICT Support er om u te helpen! Wij bieden u een gratis haal- & brengservice aan. Plan uw reparatie in op 123gefixt.nl. Natuurlijk kunt u uw apparaat ook zelf opsturen.