moederbord-reparatie

Moederbord reparatie

Een defect moederbord kan voor een breed scala aan problemen zorgen. En word bijvoorbeeld veroorzaakt door piekspanning, waterschade of valschade.
Vaak is het probleem niet in een oogopslag duidelijk, gelukkig onderzoekt Fastfix ICT Support uw apparaat altijd grondig.
Bij schade aan het moederbord is uw apparaat dus niet direct afgeschreven.
Laat ons de mogelijkheden onderzoeken en wij komen met een scherpe offerte, zodat u weer snel aan de slag kunt met uw computer.

U mag uiteraard altijd bij ons binnenlopen om zonder afspraak uw apparaat aan te bieden. Houd zonder ingeplande afspraak rekening met een wachttijd van gemiddeld 1-3 werkdagen. Wij onderzoeken uw apparaat grondig voordat wij met een prijsopgave komen. Als u hiermee akkoord gaat dan wordt de reparatie pas uitgevoerd.

Heeft u haast? Dan kunt u de reparatie tegen spoedtarief aanmelden. U voorkomt hiermee de wachtrij. Wij gaan direct voor u aan de slag!

Wilt u weten of wij uw apparaat ook ondersteunen?
Neem dan contact op via  Mail – Whatsapp – Telefoon of gebruik ons contact formulier.

Bent u minder mobiel? Student zonder vervoer? Of komt ophalen in de avond voor u beter uit vanwege uw werk? Of simpelweg geen verpakkingsmateriaal?
Dan is Fastfix ICT Support er om u te helpen! Wij bieden u een gratis haal- & brengservice aan. Plan uw reparatie in op 123gefixt.nl. Natuurlijk kunt u uw apparaat ook zelf opsturen.