online-backup

Online backups

Heeft u er genoeg van om iedere keer een externe harddisk aan te sluiten en handmatig uw bestanden te kopiëren?
U kunt erg gemakkelijk al uw bestanden zoals foto’s, downloads en documenten veiligstellen met onze online backups.
Deze backups gaan automatisch en zijn ook nog eens veiliger dan een synchronisatie programma zoals bijv. Dropbox of OneDrive.
Een synchronisatie programma past gelijk alles aan, zodra u met internet verbonden bent. Dus op het moment dat u iets verwijderd en met internet bent verbonden, dit ook direct online wordt aangepast. Hierdoor is uw bestand in de cloud ook verwijderd.
Met de online backups van Fastfix heeft u backups van elke nieuwe versie van uw bestand.
Dit betekend dat als u per ongeluk een bestand overschrijft met dezelfde naam, zelfs dan er nog een vorige versie online staat.
Deze bestanden blijven tot 7 dagen op onze server staan en kunnen maximaal 7 revisies hebben. Deze kunnen via een simpele restore terug worden gehaald.
Is uw harde schijf gecrashed en moet al uw data terug worden gezet helpen wij u graag met het terugzetten van al uw bestanden. Op aanvraag kunnen buiten de standaard mappen zoals foto’s, downloads en documenten ook mappen zoals bijv. uw Outlook mail mappen of een backup/data map van uw boekhouding online worden gezet. U kunt dit natuurlijk ook zelf aanpassen via een overzichtelijk programma.
Onze backups zijn volledig beveiligd en al het verkeer tussen uw computer en onze servers wordt versleuteld.
Online Backups werken op zowel Windows als Mac computers. Wij assisteren u altijd bij de installatie, dit gaat gemakkelijk via een verbinding op afstand en worden geen extra kosten voor berekend.
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.