randapperatuur

Randapparatuur

Randapparatuur zijn de apparaten die zich om uw computer heen begeven, en die u aansluit om de computer een bepaalde taak uit te laten voeren (bijv. printen)
U kunt o.a. denken aan een printer, muis, toetsenbord, webcam, monitor of speakers.
Heeft u een probleem met een van deze apparaten, dan kunnen wij u helpen bij het stellen van de diagnose.
Wellicht kunnen wij uw apparaat nog herstellen, of is er niets mis met uw apparaat maar komt het probleem voort uit uw laptop of computer.
Laat ons het voor u testen, en is het nodig dat we uw apparaat repareren of vervangen kunt u van ons een scherpe offerte verwachten.
Dankzij onze uitgebreide inkoopkanalen hebben wij vervangende onderdelen zo voor u in huis, en is uw apparaat snel weer gefixt.

U mag uiteraard altijd bij ons binnenlopen om zonder afspraak uw apparaat aan te bieden. Houd zonder ingeplande afspraak rekening met een wachttijd van gemiddeld 1-3 werkdagen. Wij onderzoeken uw apparaat grondig voordat wij met een prijsopgave komen. Als u hiermee akkoord gaat dan wordt de reparatie pas uitgevoerd.

Heeft u haast? Dan kunt u de reparatie tegen spoedtarief aanmelden. U voorkomt hiermee de wachtrij. Wij gaan direct voor u aan de slag!

Wilt u weten of wij uw apparaat ook ondersteunen?
Neem dan contact op via  Mail – Whatsapp – Telefoon of gebruik ons contact formulier.

Bent u minder mobiel? Student zonder vervoer? Of komt ophalen in de avond voor u beter uit vanwege uw werk? Of simpelweg geen verpakkingsmateriaal?
Dan is Fastfix ICT Support er om u te helpen! Wij bieden u een gratis haal- & brengservice aan. Plan uw reparatie in op 123gefixt.nl. Natuurlijk kunt u uw apparaat ook zelf opsturen.