hardware-upgrade

Hardware upgrade

Computers en laptops kunnen in de loop der jaren trager worden, wellicht voldoet de computer niet langer aan uw eisen.
Wij kunnen de capaciteit van uw computer vaak uitbreiden, of dit nu gaat om extra intern geheugen, een upgrade naar een snelle SSD of vervangen van uw videokaart voor betere grafische prestaties.
Bet u er niet zeker van wat voor upgrade u nodig heeft? Dat is geen probleem, wij kunnen uw apparaat onderzoeken, en komen met een passend advies.
Voor zowel Windows als Apple computers en laptops zijn verschillende upgrades mogelijk.
Dankzij onze uitgebreide inkoopkanalen hebben wij vervangende onderdelen zo voor u in huis, en is uw apparaat snel weer gefixt.

U mag uiteraard altijd bij ons binnenlopen om zonder afspraak uw apparaat aan te bieden. Houd zonder ingeplande afspraak rekening met een wachttijd van gemiddeld 1-3 werkdagen. Wij onderzoeken uw apparaat grondig voordat wij met een prijsopgave komen. Als u hiermee akkoord gaat dan wordt de reparatie pas uitgevoerd.

Heeft u haast? Dan kunt u de reparatie tegen spoedtarief aanmelden. U voorkomt hiermee de wachtrij. Wij gaan direct voor u aan de slag!

Wilt u weten of wij uw apparaat ook ondersteunen?
Neem dan contact op via  Mail – Whatsapp – Telefoon of gebruik ons contact formulier.

Bent u minder mobiel? Student zonder vervoer? Of komt ophalen in de avond voor u beter uit vanwege uw werk? Of simpelweg geen verpakkingsmateriaal?
Dan is Fastfix ICT Support er om u te helpen! Wij bieden u een gratis haal- & brengservice aan. Plan uw reparatie in op 123gefixt.nl. Natuurlijk kunt u uw apparaat ook zelf opsturen.