malware-virussen

Virussen & spyware opschonen

Malware is er is vele vormen, onder deze groep vallen o.a. Virussen, Spyware, Adware en andere kwaadaardige software.
Door deze programma’s kan uw computer extreem traag worden, of zelfs gevoelige data naar buiten sturen zonder uw toestemming.
Wij kunnen uw computer volledig opschonen, en geven vervolgens advies om gelijke situaties in de toekomst te voorkomen, bijvoorbeeld met een krachtige virusscanner of firewall.
Zowel Windows als Apple computers kunnen worden geïnfecteerd met malware, Het is dus altijd aan te raden uzelf te beschermen.

U mag uiteraard altijd bij ons binnenlopen om zonder afspraak uw apparaat aan te bieden. Houd zonder ingeplande afspraak rekening met een wachttijd van gemiddeld 1-3 werkdagen. Wij onderzoeken uw apparaat grondig voordat wij met een prijsopgave komen. Als u hiermee akkoord gaat dan wordt de reparatie pas uitgevoerd.

Heeft u haast? Dan kunt u de reparatie tegen spoedtarief aanmelden. U voorkomt hiermee de wachtrij. Wij gaan direct voor u aan de slag!

Wilt u weten of wij uw apparaat ook ondersteunen?
Neem dan contact op via  Mail – Whatsapp – Telefoon of gebruik ons contact formulier.

Bent u minder mobiel? Student zonder vervoer? Of komt ophalen in de avond voor u beter uit vanwege uw werk? Of simpelweg geen verpakkingsmateriaal?
Dan is Fastfix ICT Support er om u te helpen! Wij bieden u een gratis haal- & brengservice aan. Plan uw reparatie in op 123gefixt.nl. Natuurlijk kunt u uw apparaat ook zelf opsturen.