Fastfix ICT Support – Wifinetwerk

Het aantal mobiele devices stijgt nog steeds. Een goed werkend wifinetwerk is dan ook belangrijker dan ooit. Fastfix ICT Support helpt zowel bedrijven als particulieren daarbij.

Wifinetwerk voor bedrijven

Fastfix ICT Support - wifinetwerk BredaWanneer u als bedrijf investeert in wifi, investeert u in de toekomst. We zijn immers allemaal 24/7 ‘connected’. Jong en oud verwachten een sterke internetverbinding. Om te werken, spelletjes te spelen, mails te kunnen beantwoorden of berichten te posten op social media. Een goede wifiverbinding levert een belangrijke bijdrage aan uw organisatie en draagt bij aan de beleving van uw gasten.

Wifi via Facebook

Met name voor de horeca is een goede en gratis wifi een vereiste. Doet u dit niet, dan is de kans groot dat uw klant naar een andere horecagelegenheid gaat. Fastfix ICT Support biedt u de mogelijkheid om uw gasten gebruik te laten maken van de wifiverbinding door in te laten checken op Facebook. Naast horecabedrijven doen wij dit ook voor winkels, schoonheidssalons en andere openbare gelegenheden. Op deze wijze werkt u ook aan de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Wifinetwerk aanleggen en uitbreiden

Naast het installeren van wifi kunt u bij ons terecht voor het uitbreiden en het beheer en onderhoud. Sebastian: ‘Uitval heeft een grote consequentie voor organisaties. Daarom werken wij uitsluitend met professionele apparatuur. Bij Fastfix ICT Support bent u verzekerd van een uitstekende dekking met een hoge beveiligings- en bezettingsgraad van meerdere apparaten.’

Wifisignaal versterken

‘Ook voor particulieren is een snel, stabiel en veilig wifinetwerk belangrijk’, vertelt Sebastian. ‘Zo krijgen wij regelmatig de vraag om het wifisignaal te versterken. In dat geval komen wij aan huis om te kijken welke wifi-oplossing voor u het meest geschikt is.’

Advies

Meer weten? Neem dan contact (076 – 549 50 66 of info@fastfix.nl) met ons op voor een vrijblijvend advies of het maken van een afspraak. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf of thuissituatie.